diumenge, 17 de maig del 2009

EN EL NOM DE PARE

Edició en resposta del tebeo "La Muerte de Makoki" (Glenat). Abril de 1999. Signat per Silvestre.


2 comentaris:

Parce ha dit...

Després del temps què ha passat d'aquella Historieta, ¿Es pot dir que va ser un intent més per donar "vidilla" a un (per aquell temps) ensopit món de l'Historieta?.

També s'ha de dir que es van utilitzar uns arguments massa brutals, i que tot i que van ser molts els qui van donar suport moral als principals implicats, no tots ho van fer pels mateixos motius.

Per primer cop i últim l'emblemàtic personatge d'Historieta Underground, te penjada una estelada a la masia on viu després d'haver-se retirat.

Com diu la cançó: "No estaba muerto estaba de parranda".

Silvestre era el nom d'un personatge de la Warner, que tenia forma de Gat, i que les passava magres, per culpa d'un Canari anomenat Piolin.

De fet el seudònim que el Dibuixant va utilitzar a l'Historieta, i altres llibertats que es va prendre amb el personatge, eren una signatura prou clara per saber qui l'havia DIBUIXAT.

De fet el dibuixant no s'amagava, ho deixava clar, amb un petit trencaclosques de pistes dibuixades i molt clares.

El Fan Nº1 ha dit...

¿quien es este dibujante?, se por los trazos que era el mismo que dibujó en El Víbora firmando como Gat, así como en el álbum colectivo Cancionero protestón. Pero no se mas ; ¿me podrías aportar mas datos?