diumenge, 9 de gener del 2011

NARUTO: 44 NÚMEROS PUBLICATS I 128.000 EXEMPLARS VENUTS EN CATALÀ

Quasi be ja ni "Naruto" aguanta en català. Tot i que les vendes acumulades son importants, la novetat no deixa de baixar. Uns 1000 exemplars en català comparat amb més de 13000 en espanyol. O no tenim una bona distribució o no ho puc entendre.
 L'edició de "Naruto" en català aviat pot ser la menys venuda del mòn...
I recordo que es ven a un euro menys que en espanyol.

4 comentaris:

Joan ha dit...

les vendes de l'últim número en català no arriben doncs al 10% vs. l'edició espanyola, oi?

Quin % representa el mercat català del total del mercat del manga?

Josep ha dit...

Jo aquí puc entendre-ho. Molta gent està descoratjada amb el rumb que està prenent la sèrie, jo mateix sóc dels que s'està plantejant de continuar-la o no.

D'altra banda, aquí i amb Bleach ajudaria si us situéssiu més aprop de la publicació castellana. No dic que els atrapeu, però si durant aquest any la feu mensual durant uns mesos i us atureu a tres números, els ànims poden pujar, perquè de fet us situaríeu força aprop de la versió original; a mi per exemple em fa por què passarà a finals d'any quan la versió espanyola es quedi a tir de la versió japonesa i decidiu fer-la trimestral, si això afectarà la versió catalana.

Llop Segarrenc ha dit...

Aquí opino com en Josep. Que Bleach i Naruto estiguin a un any vista, 6 toms actualment, de les versions en castellà ho trobo massa lluny. Massa distancia.

3 toms, o sigui, mig any de diferencia, segurament seria més raonable.

Moroboshi ha dit...

Exacte, l'error de Glénat-EDT ha estat esperar bones vendes (o millors que les que hi ha hagut al final) de títols en català que la gent ja tenia en castellà.